| Autor |
Subiect  |
|
adi2003
sufletel

Are album!

Romania Oradea
8 Mesaje |
Trimise - 27/10/2006 : 19:01:39
|
Florile mele le puteti vedea la semnatura. E o pasiunea de-a mea de care ma tin pentru ca imi aduce cele mai multe satisfactii. Sper sa va placa. Cel mai greu e perioada de iarna cand trebuie sa le inghesui pe un balcon inchis si prin casa. In rest imi umplu balcoanele cu flori. E placerea mea de a le creste si ingrijii.
Florile mele |
 |
|
|
akella
same as it never was

Romania Hell's kitchen
852 Mesaje |
Trimise - 01/11/2006 : 14:30:33
|
Am uitat sa intreb: unde tineti florile in casa? Ca eu am o problema: mi-as face niste polite la geam, dar nu stiu daca este bine sa le plasez deasupra caloriferelor...
Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.
http://community.webshots.com/user/miana_dragnea |
 |
|
|
Ortansa
Gargauna zmeilor

Are album!

Lebanon Beirut
733 Mesaje |
Trimise - 02/11/2006 : 08:03:39
|
am un pui de muscata pe balcon,caruia ii daduse un boboc.l-am adus in casa ,la bucatarie mai exact,ca sa ma pot bucura de floricica.acolo au inceput sa i se ingalbeneasca florile.de la ce o fi?
Let's pink about it! |
 |
|
|
felicia74
si Ilinca-lilinca

Romania bucuresti
79 Mesaje |
|
|
adi2003
sufletel

Are album!

Romania Oradea
8 Mesaje |
Trimise - 04/11/2006 : 20:27:58
|
quote: Originally posted by Ortansa
am un pui de muscata pe balcon,caruia ii daduse un boboc.l-am adus in casa ,la bucatarie mai exact,ca sa ma pot bucura de floricica.acolo au inceput sa i se ingalbeneasca florile.de la ce o fi?
Let's pink about it!
Muscatele nu se tin in apartament incalzit pe timp de iarna. De preferabil o camera neincalzita sau un balcon inchis. Se uda mai rar in sezonul rece. Se poate aplica chiar si o tundere. Daca tunderea muscatelor nu se face acum , e recomandata la primavara, pentru o inflorire abundenta peste vara. Tulpinile lemnificate impiedica inflorirea, de aceea se recomanda intinerirea plantei.
Florile mele |
 |
|
|
adi2003
sufletel

Are album!

Romania Oradea
8 Mesaje |
|
|
felicia74
si Ilinca-lilinca

Romania bucuresti
79 Mesaje |
|
|
mada_mxm
nou venit

United Kingdom London - Moldoveanca de la Iesi
20 Mesaje |
Trimise - 11/11/2006 : 15:29:55
|
Buna fetelor!
Mie imi plac tare mult plantele si florile. Noi cand stateam la casa aveam o gradina imensa. Acum planuim sa ne mutam intr-un apartament numai al nostru de anul urm. Ce plante de apartament pot lua tinand cont ca am o fetitza mica de aproape 3 luni si as vrea niste plante destul de usor de ingrijit si nu prea pretentioase pt inceput. Ca nu sunt mare experta in a ingriji plantele de apartament. Mie imi plac tare mult ferigile dar ma gandesc ca au sporii aia si nu cred ca e prea sanatos pt baby.
--------------------------------------- Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
|
 |
|
|
Mareanca
nou venit
Are album!

Romania Timisoara,dar sunt tomitanca
84 Mesaje |
Trimise - 05/01/2007 : 14:56:14
|
Eu sunt fan cactusi si am vreo 2-3 soiuri de cactusi acasa,dragii de ei.Nu-s deloc pretentiosi,cer putina apa si putina atentie.Cresc asa frumos si se indesesc repede.Nu i-am mutat niciodata de la locul lor din balcon si de 3 ierni de cand ii am....ingheata bocna peste iarna si in primavara se dezgheata si isi reiau ciclul vietii lor:fac puiuti si cresc...De vreo 2-3 ori a trebuit sa ii mai raresc,ca se inmultisera peste masura si cu lacrimi in ochi am mai aruncat din cei batrani si am pastrat puimea... Imi amintesc ca acum vreo 3 ani in urma,intr-o vara,am plecat o saptamana acasa,la Constanta.Inainte de plecare le-am pus apa,le-am vorbit....si am plecat.Cand am sosit acasa erau toti,fara exceptie,scofalciti si pleostiti....m-am speriat,am zis ca gata-i pita lor!Si m-am apucat sa-i ud iar,le-am vorbit.....sa nu radeti de mine,dar chiar mi-au dat si lacrimile....Culmea,a doua zi dimineata....prima vizita am facut-o pe balcon:cactusii mei stateau verzi si batzosi....mai sa intzepe tavanul....veseli nevoie mare...Ce bucurie pe mine! Si,pe langa cactuseii mei,am si un puiut de Aloe....e privilegiata,sta in bucatarie,pe pervaz....ca e printesa si n-as vrea s-o sperie cactusii...hehehehehe...
Ana-Maria |
 |
|
|
Cata
nou venit
Are album!

Romania Bucuresti
13 Mesaje |
Trimise - 17/01/2007 : 01:00:25
|
Ma lamureste si pe mine cineva?
Am primit in august o violeta- mov-, foarte frumoasa, era tot timpul plina de flori, dar de 2-3 saptamani nu mai are flori. Ce se intampla cu ea? Am facut eu ceva gresit? Sau au si ele o perioada in care nu infloresc?
Multumesc de ajutor
Cata si Bianca-Maria |
 |
|
Subiect  |
|